Kontakt oss på

Utleie

 


 

Som en ekstra inntekt for klubben prøver vi som er med i klubben å ta imot grupper som ønsker å prøve paintball. Dette er noe vi kun gjør på fritiden våres så derfor har vi kun mulighet til dette på lørdager. 

Vi har gleden av å tilby en sporty og morsom opplevelse for deg og ditt arrangement. I paintball vil adrenalinet fosse gjennom kroppen og de ansatte får møte sine kollegaer, venner og bekjente på en uformell arena – samtidig som de gjør noe spennende og aktivt!

Når dere kommer til oss vil dere få en gjennomgang av reglene som gjelder hos oss. Vennligst les også over reglene på egenhånd. Klikk her for å lese reglene 
Hos oss vil dere få utlevert alt av utstyr dere trenger bortsett fra sko. Ingen rabatter for bruk av eget utstyr og ikke lov med egen ball.

Hos oss får dere utlevert følgende:

  • Maske
  • Markør, lufttank og magasin
  • Kjeledress
  • Halsbeskytter og hansker (om ønskelig)
  • 500 kuler per pers.


Malingen som er i kulene er vannbasert og veldig lett å vaske bort med kun vann så man her trenger man ikke være redd om man skulle få malingen på seg smiley

Når det gjelder selve spillingen vil det alltid være en instruktør/dommer ute på banen ilag med dere som kan hjelpe om noe skulle skje noe under rundene. 

Hver runde varer mellom 2-8 min og når en runde er over så tørker man av gamle treff og gjør seg klar for en ny runde.
Hvor lenge dere holder på hos oss varierer på hvor mange kuler dere bruker hver runde, men med de 500 kulene dere har hver er det vanlig å holde på mellom 1-1.5 time. Om man skulle gå tom for kuler er det mulig å kjøpe mer hos oss, men en utleie kan maks vare i 2 timer.

Som nevnt i reglene skal man ha en utleie der en deltager er under 18 år må det medbringes et avsvarsskjema for denne personen .
Klikk her for ansvarsskjema.

For priser sjekk vår prisliste. Klikk her for prisliste

 

Før booking sjekk vår event kalender for en peikepinne om det er ledig hos oss.
Ved booking bruk kontaktskjemaet våre som dere finner ved å klikke her og ved spørsmål er det bare å sende en epost.

 

Vi har fått stor pågang angående utleier nå i år.
Så da må vi bare gå for et opplegg med at den som kommer med fastsatt dato og tid først, er den som får utleie på den tiden.
Vi må bare gjøre det sånn da vi ikke har mulighet til å holde av for et 'kanskje'.
 

(NB! Avbestilling må skje senest 2 virkedager før arrangement)